EMMA FOSS

Windy monday.

Publicerad 2013-10-28 08:52:50 i Something else..,

Hej! Då var denna fruktade måndagen här - orkanbyar och varningar om att man ska hålla sig inne så att man inte få ett träd i huvudet.. Känns väldigt tryggt, speciellt eftersom jag ska bege mig till gymmet senare idag - löser sig säkert haha!
Idag blir det tentaplugg hela dagen lång! Tenta på onsdag så hela denna dagen och hela tisdagen imorgon kommer bestå av plugg - ni får hålla tummarna för mig! Ska även träna TRX på gymmet ikväll, om jag vågar ta mig ut vill säga..
 
Helgen har bestått av Halloween-fest på Campus, jobb, plugg och igår kväll hade vi Bingolotto-, taco- och bullbakarmys! Bra avslut på helgen!
 
Nu längtar jag tills nästa helg då vi äntligen drar till Stockholm! Blir Idol, hotellfrukost, shopping, mys och Bruno Mars!
 

Friday friday friday.

Publicerad 2013-10-25 08:04:00 i

Hej! Då var det äntligen fredag, tycker fortfarande att dagarna och veckorna går förbi så otroligt snabbt så det gäller verkligen att ta vara på tiden! Nu ska jag iallafall äta frukost, sen göra mig iordning för idag är det full rulle som gäller, och så har jag cheat day idag - underbart!
 
Först ska jag till frisören och färga mina ögonbryn (på tiden!), därefter blir det godis- och tårtshopping med Kajsa haha, är det cheat day så är det! Ska även köpa lite smått och gott, bland annat ett par mystofflor på H&M, behövs när man inte vill sätta på värmen hemma än.. Efter detta blir det plugg på skolan i några timmar innan det är dags för West-idrotten som idag är lekar!
 Ikväll är det Halloween-fest på Campus som gäller - ser mycket fram emot detta! Hoppas ni får en bra fredag!
Puss!

Om

Min profilbild

Emma, 23. Event Manager som älskar resor, träning och livet!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela